Гриль для приватного будинку

Категорії

Гриль - відмінний пристрій для приготування смачної і корисної їжі на відкритому вогні. У нашому магазині грилі представлені в широкому асортименті. Грилі відрізняються формою, розміром і видом палива.

  1. Електрогрилі - сучасний варіант, який працює шляхом нагрівання від електрики. Ними можна користуватися в закритих приміщеннях.
  2. Грилі барбекю - це масивні пристрої на твердому паливі. Найчастіше для такого гриля використовується вугілля - через швидкість розпалювання і приготування їжі. Рідше застосовують дрова або спресовані відходи від деревообробних виробництв.
  3. Розкладні грилі дуже зручні в транспортуванні. Вони працюють на будь-якому паливі, але краще тверде паливо, оскільки не доведеться шукати джерело електроенергії.
  4. Газові грилі - один з найбільш затребуваних варіантів, особливо для професійних цілей. Газовим грилем так само можна користуватися в приміщенні. В основному вони мають великі розміри і тому зручні для приготування великого обсягу їжі. Газові грилі складаються з варильної поверхні і грильниці, іноді є рожен і вбудована сковорода.
  5. Керамічні грилі - функціонують і на твердому паливі, і на газі. Їх особливість в тому, що вони виготовляються з екологічно чистого матеріалу і мають гарний зовнішній вигляд.

Наші фахівці уважно стежать за ринком грилів і допоможуть вам вибрати гідний, зручний і красивий варіант.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину