Інфрачервоні сауни

Категорії

Інфрачервона сауна - це кабіна з натурального дерева. Така деревина, як вільха, кедр, дуб, липа володіють прекрасними антибактеріальними властивостями, виділяючи при нагріванні корисні ефіри. Обладнання, що використовується в інфрачервоних саунах як джерело тепла - це спеціальні випромінювачі, що працюють в діапазоні інфрачервоного спектра.

Тилові, фронтальні (кутові) і ножні випромінювачі розташовуються в міні-сауні по всьому периметру - це забезпечує рівномірне прогрівання всього тіла. Правильний монтаж обігрівальних елементів забезпечує максимальну користь від відвідування інфрачервоної сауни при мінімальній витраті часу.

Будівництво інфрачервоної сауни варто довіряти тільки професіоналам. Сам процес експлуатації конструкції не відрізняється особливою складністю, адже в такій сауні не утворюється пар. З цієї причини при установці інфрачервоної сауни не потрібно передбачати додаткову вентиляцію.

Тривалість процедур в інфрачервоній сауні не повинна перевищувати тридцять хвилин. Так само важливо те, що користуватися такою сауною можна щодня - особливо це корисно вранці перед початком насиченого трудового дня.

Розміри і конструкції інфрачервоних саун бувають різні. У нашому магазині ви зможете вибрати зручний і практичний варіант. У своїй роботі ми використовуємо тільки перевірені і екологічно чисті матеріали.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину