Камені для саун і лазень

Категорії

Якісні камені для лазні або сауни - це невід'ємна частина приємного відвідування парильні і прийняття банних процедур, тому вибір і покупка відмінних каменів - важливе питання. Якісні камені для лазні прослужать довго і дозволять насолодитися хорошою парою. У нашому магазині ви знайдете величезний вибір каменів для бань та саун.

Після придбання вподобаних вам каменів потрібно в правильному порядку викласти їх на нагрівальні елементи печі. Зазвичай першим шаром кладуть найбільші камені, другим шаром великі і дрібні упереміш, і третій шар - найдрібніші. Якісні камені для лазні не бояться перепадів температур, попадання на них води, не кришаться і не тріскаються.

Найцінніший камінь для бань - жадеїт. Він не вступає в реакцію з водою навіть при найвищих температурах, витримує нагрівання до 1000 градусів і не деформується при нагріванні і різкому охолодженні, що особливо цінно, коли ллєш на камені багато води. Ще він має велику щільність і велику теплоємність, тому дуже довго зберігає температуру і гріє парилку. Так само популярний камінь базальт - його вибирають насамперед через невисоку вартість. Базальт має волокнисту структуру, тому він може потріскатися через процеси нагрівання і різкого охолодження водою. Для збільшення кількості каменів застосовують спеціальну сітку, яка кріпиться на димохід, завдяки якій можна збільшити кількості каменів ще на 50-55 кілограм, що істотно підвищує ККД печі, а так само дозволяє довше зберегти високу температуру в парильні, навіть після загасання вогню.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину