Купелі для лазні та відра-водопади

Категорії

Купіль для лазні - один з обов'язкових аксесуарів для отримання максимального розслаблення і задоволення від відвідування лазні. Адже занурившись після парилки в прохолодну воду, отримуєш шикарний заряд енергії та бадьорості, а стильний і оригінальний дизайн бочок ідеально доповнять інтер'єр вашої лазні. Бочки-купелі - це габаритні дерев'яні ємності, які наповнюються водою автоматично або за допомогою шланга.

Незважаючи на те, що в сучасних саунах і лазнях набирають популярність відкриті і закриті басейни, бочки-купелі як і раніше затребувані. Саме вони створюють неповторну атмосферу старовини і дарують незабутні емоції. Купелі бувають круглими або овальними, а розміри варіюються за бажанням клієнта. Як правило, вони виготовляються з дорогої деревини, стійкою до гниття та вісокоміцною. Зовні такі бочки скріплюються оцинкованими або сталевими обручами.

Якщо в лазні чи сауні мало місця і бочка-купіль не поміщається, існує ще один варіант - відро-водоспад для лазні. Такі відра зазвичай виготовляються об'ємом близько 20-30 літрів і виконуються з дуба, модрини або камбалового дерева. Відро-водоспад кріпиться під стелею, вище людського зросту, а для перекидання в наявності передбачена мотузка.

Наш магазин пропонує вашій увазі якісні купелі для лазні та відра-водопади.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину