Облицювання камінів

Категорії

Облицювання каміна - завдання, що вимагає підказок і консультації фахівців. Необхідно знати кілька найголовніших правил у виборі оздоблення каміна:

  1. Саме облицювання, його форму і розмір потрібно підбирати під стиль камінної кімнати.
  2. Облицювання повинне гарно виглядати не тільки при запаленому каміні.
  3. Колірна гамма повинна бути підібрана ненав'язливо і не різати очі.
  4. Якість виконання облицювання має відповідати вартості.

Великої різниці між матеріалами облицювання практично немає, але у натуральних каменів є перевага перед штучними як в зовнішньому вигляді, так і в довговічності. Наприклад, якщо термін служби природного каменю становить близько півстоліття, то штучно не прослужать більше ніж три десятиріччя. Тому ще перед початком робіт по установці каміна необхідно визначитися з типом каменю для облицювання.

Облицювання каміна можна виконувати з використанням будь-якого природного каменю, адже для кожного з них характерні високі показники зносостійкості та міцності. Однак якщо говорити про довговічність таких каменів, то дане питання потребує більш ретельного розгляду. Затребуваними є мармур, граніт, вапняк, піщаник. У разі відсутності можливості придбання натурального каменю, можна ознайомитися з більш дешевими штучними декоративними матеріалами, які за зовнішнім виглядом зовсім небагато поступаються природним.

В основі декоративних каменів знаходиться будь-який натуральний матеріал, на зразок піску, цементу, перліту. Не варто забувати і про те, що декоративний камінь може бути використаний не тільки в процесі облицювання камінів, а й для обробки дверних прорізів і приміщень в цілому.

У нашому магазині ви підберете якісне, красиве та доступне облицювання для камінів.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину