Одяг для лазні

Категорії

Одяг та взуття для лазні та сауни - дуже важливий атрибут для прийняття банних процедур.

При виборі одягу та взуття необхідно вибирати товар тільки з натуральних природних матеріалів: бавовна, льон, бамбукове волокно, так як вироби з натуральних волокон чудово поглинають вологу. Також у тканин з натуральних волокон чудова повітропроникність і ваше тіло під одягом вентилюється, а шкіра дихає.

Найголовніший одяг для лазні - шапки, простирадла і рушники. Шапки захистять від перегріву голову та волосся, а простирадла і рушники необхідні для своєчасного видалення поту. Кращі простирадла для лазні - лляні, а рушники бажано вибирати високої щільності та на 100% складаються з бавовни.

Кращі шапки для парильні - це повстяні, фланелеві або вовняні. Вельми важливо, щоб головний убір був м'яким, приємним на дотик і добре вбирав піт. Мочити перед відвідинами парильні головні убори не можна, так як це набагато знижує їх захисні властивості. У мокрій шапці ви можете отримати тепловий удар. Шапку для лазні слід регулярно прати.

У список обов'язкових банного приладдя входять шльопанці. Для миття підійдуть шльопанці з гуми або сучасних пластиків - вони легкі й гігієнічні, в них можна перебувати у воді. Для того, щоб взуття не ковзало на кахельній підлозі, потрібно вибирати шльопанці з нерівною, рифленою підошвою. А ось для сауни краще підійдуть повстяні шльопанці.

На сьогоднішній день виготовляють спеціальні набори для лазні - чоловічі та жіночі. Це рушники на липучках, чоловічі ще називають кілтами за аналогією з шотландської спідницею. Жіночі мають лямки, іноді є кишені. Вони зручні, функціональні та не звалюються при різких рухах. Існує ще один вид одягу для сауни та лазні - банні халати. Їх теж краще вибирати з чистої бавовни, щоб уникнути алергій і для кращого вбирання поту. Розміри в основному універсальні - в сауні та лазні в одяг загортаються.

Наш магазин пропонує великий вибір одягу та взуття для лазні та сауни.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину