7 причин для покупки вуличного каміна

Категорії

Прихильники проводити час далеко від міської суєти, на дачі, в саду або у дворі заміського будинку, завжди хочуть привнести якусь нову, оригінальну нотку. Якщо ви хочете створити в саду або у дворі справжню чарівну атмосферу, вам не обійтися без джерела відкритого вогню - вуличного вогнища, вогнищевої чаші або садового каміна.

Отже, розглянемо 7 причин, чому вуличний камін просто необхідний для відпочинку:

  1. Атмосфера. Відпочинок на відкритому повітрі створює зовсім іншу атмосферу, ніж в приміщенні. Відчуття тепла і затишку, що виходить від вогню, неможливо чимось замінити та перевершити. Немає нічого прекраснішого, ніж дивитися на вогонь і спостерігати за грою полум'я.
  2. Тепло вуличного вогнища. Вуличний камін або вогнищева чаша обов'язково будуть віддавати значну кількість тепла, а це значить, що його можна використовувати не тільки в літні місяці, але й в холодну пору року.
  3. Краса та естетика. Крім атмосфери тепла і затишку, ви можете насолоджуватися його естетичними перевагами. Який би стиль ви не вважали за кращий, вуличний камін стане центральним елементом саду або приміської ділянки та стане радувати вас та ваших гостей своєю красою.
  4. Паливо для вогнища. Існує цілий ряд вогнищ, що працюють на різних видах палива. Якщо вам подобається цей запах багаття та палаючих дров, то ідеальним варіантом буде вулична піч на дровах. Якщо ж ви віддаєте перевагу екологічно чистому варіанту, то тут краще вибрати осередок, що працює на газі.
  5. Універсальність. Якщо ви хочете мати не просто вуличне вогнище, але й мангал, гриль та піч барбекю, то існує маса недорогих різних аксесуарів і додаткового устаткування, які легко перетворюють осередок в мангал, вуличний гриль і навіть піч барбекю.
  6. Вартість. Ціна вогнищевої чаші та вуличного вогнища залежить від якості металу і складності конструкції. Ви можете купити недорогу вогнищеву чашу, наприклад, виготовлену зі звичайної сталі та що має найпростішу конструкцію. Але є варіанти і дорожче, наприклад, виготовлені з чавуну і доповнені різними аксесуарами: витонченими підставками, полками, плитами та ґратами гриль, декоративними елементами та т. д.
  7. Зручність. Переваг у вогнищевої чаші дійсно багато - ви можете запрошувати друзів і родичів, влаштовувати свята та вечірки на свіжому повітрі, насолоджуючись блиском вогню, спілкуватися в розслаблюючій атмосфері.

З огляду на всі ці переваги, саме час прийняти рішення і придбати вуличний камін для вашої ділянки.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину