Ароматизатори для лазні

Категорії

Застосування ароматизаторів у лазні покращує загальне самопочуття, сприяє повному розслабленню, знімає стрес і піднімає настрій.

Найвідомішим банним ароматом є запах віника. Банні віники виготовляються з гілок берези, дуба, евкаліпта, ялівця, м'яти і т.д. Однак не всі люблять паритися з віниками, а в сауні вони взагалі не використовуються, тоді як вдихати приємні та корисні аромати в процесі банних процедур подобається всім.

Залежно від призначення ароматизатори діляться на:

  • антисептичні;
  • заспокійливі;
  • тонізуючі.

До складу ароматизаторів входить ефірна олія і водна основа, іноді вони містять емульгатор. Користуватися ароматизаторами для лазні досить легко і просто: необхідно збовтати суміш, додати потрібну кількість води в ківш, після чого полити полки та стіни або піддати на камені.

Не можна відразу поливати відваром розпечену кам'янку в парильні - підвищена температура анулює всі корисні властивості суміші та зробить пар марним. Для початку кам'янку потрібно полити звичайним окропом і тільки після незначного охолодження - ароматичним відваром і знову чистою водою. Таке чергування дозволить наповнити приміщення неповторним запахом і повністю розкриє цілющі властивості аромату.

Існує кілька основних факторів при виборі ароматизатора для лазні. Пахучі суміші можуть виготовлятися на основі штучних і натуральних ароматизаторів. Перші відрізняються різко позначеним запахом, другі - більш м'які та багатогранні. Есенції з ацетоном, спиртом і аналогічними речовинами в складі не можна використовувати в парних для інгаляцій або масажу.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину