Декоративний камін

Категорії

Справжній камін - це красиво, тепло і затишно. Однак умови сучасних квартир і фінансові можливості їх власників часто дозволяють установку тільки декоративного каміна, який імітує зовнішній вигляд справжнього.

Відмінність декоративного каміну від справжнього полягає в наступному:

  1. Декоративні каміни займають мінімальний обсяг, оскільки не вимагають підведення будь-яких інженерних комунікацій.
  2. Простота і зручність установки.
  3. Можливість монтажу в будь-якому місці приміщення (навіть на стелі), що дозволяє комфортно зонувати простір.
  4. Різноманітність у виборі оздоблювальних матеріалів.

Електричний декоративний камін - найпоширеніший варіант таких камінів, завдяки повній простоті його установки. Після покупки готового електрокаміну досить розташувати його в обраному куточку кімнати і включити в розетку. Далі залишається тільки насолоджуватися химерною грою тіней і відблисків на стінах. Такі пристрої виробляються у двох варіаціях - з нагріванням і без нагрівання навколишнього повітря. У першому випадку електрокамін служить ще й додатковим обігрівачем приміщення. Дизайн такого пристрою легко підібрати під існуючий інтер'єр кімнати.

Декоративні біокаміни найчастіше бувають в настільному варіанті, фактично представляючи собою міні-пальник в захисному корпусі. Працюють такі каміни на спеціальному біопаливі, займають дуже мало місця, і при цьому чудово виглядають в робочому кабінеті, вітальні або спальні. Декоративні біокаміни не виділяють дим, кіптяву або запах.

Газові каміни можна віднести до декоративних пристроїв з великою натяжкою, оскільки єдиним декоративним елементом тут є керамічна імітація дров, а в усьому іншому газовий камін являє собою повноцінний нагрівальний прилад, як джерело тепла якого використовується спалюється природний або балонний газ. Для установки такого пристрою потрібен дозвіл спеціальних газових служб.

У декоративних камінів відсутня топка, тому декоруванню в основному підлягають камінні полиці. У більшості варіантів застосовують керамічну плитку, цеглу або дерево, підібрані під стиль інтер'єру кімнати. Серед більш дорогих оздоблювальних матеріалів варто відзначити мармур, штучний або натуральний камінь. Набирають популярність скляні каміни, за допомогою яких вдається рівномірно розподіляти освітленість в приміщенні, де розташований пристрій.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину