Бочки купелі

Категорії

Сучасні комфортабельні парилки включають в себе безліч різноманітних пристосувань. Справжні цінителі лазні віддають перевагу купелі.

Купіль може бути виготовлена ​​з різних матеріалів, але найкраща купіль - це зроблена з дерева.

Дерев'яні купелі це бочки, різні за обсягом і конфігурації. Ціни на такий товар коливаються в залежності від використовуваної деревини. Найдорожчі виготовляються з екзотичних порід дерева, трохи дешевше обійдуться кедрові вироби, а ось найдешевшими вважаються ємності, зроблені з листяних порід дерева. Деякі умільці можуть самостійно зробити купіль з дерева, але така робота потребує майстерності і навичок обробки деревини, тому зручніше і вигідніше купити вже готову купіль.

Один з напрямків нашого магазину - продаж купелей з різних порід дерева, форм і обсягів. Купелі можуть бути використані в якості невеликого басейну, заповненого прохолодною водою, при цьому встановлювати їх можна не тільки в приміщенні, але й на вулиці. Ідеальне поєднання столітніх традицій і сучасних технологій дозволяє створювати красиві зовні і комфортні купелі для купання, придбати які ви можете в нашому магазині.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину