Буржуйка

Категорії

Правильний вибір буржуйки забезпечує комфортне, швидке і дешеве тепло на довгостроковий період її експлуатації. Піч-буржуйка - багатофункціональний пристрій, який можна використовувати як на дачі, так і в умовах міської квартири. Існує безліч варіантів цієї конструкції, всі вони відрізняються між собою по потужності, матеріалу, виду використовуваного палива, нюансам експлуатації, габаритам, наявності або відсутності додаткових елементів і функцій.

Правила безпеки вимагають дотримання і інших норм. Наприклад, паливо, що використовується для печі-буржуйки, має бути сухим, причому його не можна закладати занадто багато за один раз. Забороняється залишати працюючу піч без нагляду або торкатися до неї.

При виборі печі-буржуйки в квартиру або на дачу важливо звертати увагу на масу параметрів - це розміри і матеріал, з якого вона виготовлена, зовнішній вигляд і функціональність пристрою. При цьому важливо дотримуватися правил монтажу та експлуатації конструкції, щоб уникнути займань.

Піч з товстими стінками буде служити вам довше, а зварювальні шви повинні бути рівними - все це впливає на якість роботи печі і термін її експлуатації.

Щоб буржуйка не вистигала швидко, добре тримала температуру і була безпечною при експлуатації, радимо її обшити. Для цього підійде обробка з каменю або кераміки. Ще можна встановити і металевий конвектор, який зможе рівно і м'яко віддавати тепло.

У всьому цьому допоможуть розібратися фахівці нашої компанії.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину