Димохід для камінів

Категорії

Вибір і установка димоходу для каміна - комплексний і складний процес. Димохід повинен відповідати протипожежним вимогам, підтримувати оптимальну тягу, бути стійким до високих температур. У нашому магазині ви гарантовано підберете надійний димохід. 

Характеристики матеріалу для димоходів повинні бути наступними: 

  1. Жаростійкість - димохід повинен бути стійкий до постійній температури 400-450 ° С і короткочасною 1200-1300 ° С (це температура горіння сажі).
  2. Кислостійкість - конденсат, що накопичується на внутрішніх стінках димоходу, перетворюється в агресивну суміш азотної та сірчаної кислот, яка з часом руйнує матеріали, що не відрізняються кислостійкістью. 

Традиційні димарі з жаростійкої цегли, як показує практика, не найкращий вибір, так як вони швидко руйнуються під дією кислот. Крім цього, монтаж таких димоходів складний і дорогий. 

Ідеальний варіант матеріалу для міцних димоходів - нержавіюча сталь або кераміка. Кераміка - дороге рішення, але вона має такі якості, як жароміцність, кислостійкість, теплоємність і довговічність. 

Нержавіюча сталь так само володіє хорошими антикорозійними властивостями, а її гладка поверхня сприяє швидкому видаленню конденсату і зменшує відкладення сажі. Крім усього, труби з нержавіючої сталі підходять для камінів, що працюють на будь-якому паливі. Окремо варто виділити сендвіч-труби - це двошарові труби з нержавіючої сталі з утеплювачем між двома листами стали. Сендвіч-труби - найнадійніший, простий в монтажі і недорогий варіант для димоходу. 

Для забезпечення оптимальної тяги і максимальної безпеки конструкція димоходу повинна розраховуватися гранично точно. У цьому допоможуть розібратися фахівці нашого магазину.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину