Двері для сауни та парних

Категорії

Важливу роль при оформленні парної грає дверна конструкція. Вона виконує відразу дві функції - зберігає тепло всередині приміщення і прикрашає його, тому важливо вибрати одночасно надійні, безпечні та гарні двері. Дана продукція, надана в широкому асортименті в нашому магазині, відповідає всім стандартам якості і пожежної безпеки.

У парній завжди підтримується специфічний температурний режим і вологість повітря, тому до використовуваних матеріалів висуваються суворі вимоги. Існує три види дверних конструкцій, придатних для бань і саун:

  • дерев'яні;
  • скляні;
  • комбіновані.

Вибираючи двері для парної, необхідно звернути увагу на якість дверного короба. Він повинен бути добре зачищеним і цілісним - будь-які нерівності і шорсткості на поверхні вказують на неякісний товар. Дверні конструкції складаються з додаткових частин, зокрема, з ущільнювача контуру, який не допускає теплових втрат і забезпечує герметичне закриття. Також важлива фурнітура, ідеальний матеріал для якої - нержавіюча сталь, стійка до окислення. Дверні ручки найчастіше виготовляють з зачищеною деревини, про яку неможливо обпектися при торканні.

Перевага нашої компанії - великий вибір найменувань на будь-який смак і бюджет. У нас ви можете купити якісні двері в сауну або лазню.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину