Кахельні печі

Категорії

Кахельні печі сучасного зразка - це справжній твір мистецтва. Крім естетичної краси вони є ефективним видом опалення. Завдяки особливим характеристикам, кахель прекрасно акумулює тепло для його подальшої тривалої віддачі. Керамічне облицювання, на відміну від чавунного, випромінює дуже м'яке, схоже на сонячне, комфортне для людини тепло.

Корпус з кахлю впливає на збільшення часу віддачі тепла і залишається додатковим джерелом опалення після погашення камери згоряння.

Кахельна піч, якщо порівнювати з класичним каміном, має більш масивну конструкцію і має на увазі наявність топки закритого типу. Завдяки товстим стінкам вона здатна надовго зберігати тепло. У сучасному світі печі з кахлю не тільки перевершують відкриті каміни за своєю ефективністю, але й нітрохи не поступаються їм за своїми естетичними якостями.

Якісні, надійні, ефективні кахельні печі-каміни з чудовими теплонакопичувальними характеристиками за доступними цінами стануть ідеальною теплою прикрасою Вашого будинку. У нашому магазині ви зможете придбати надійні та якісні печі з кахлю, які чудово доповнять ваш інтер'єр і підкреслять індивідуальність їхнього власника.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину