Класичні англійські каміни

Категорії

Вишукані англійські каміни стали дуже популярні серед людей, що люблять розкіш, елегантність і аристократичну атмосферу. У давні часи печі в такому стилі прикрашали собою багаті будинки, палаци і садиби.

Основні ідеї англійського стилю - поєднувати непоєднуване. Особливості стилю в таких камінах у наявності великого П-подібного порталу. Справжній англійський камін занурюють максимально в стіну. В якості декоративної обробки застосовують кахель і керамічну плитку-багет, на яких найчастіше присутні малюнки квітів, рослин, птахів, грающихся дітей і т.п. Усередині англійського каміна розміщена невелика топкова камера, найчастіше виконувана з чавуну. Вона має витончені форми, але при цьому досить містка. Задня стінка паливної камери закривається чавунними панелями. Сама конструкція англійського каміна має значні габарити. Характерною рисою англійського стилю служить вугільна топка, форма якої схожа з кошиком, що має практичну зручність для горіння палива.

Особливості англійського стилю проявляються ще й у різновиди використовуваного палива - наприклад, в класичному варіанті ніколи не використовуються дрова, а тільки кам'яне вугілля. Ще одна характерна риса такого каміна в тому, що велика відкрита топка створює ризик потрапляння іскор до кімнати. Для цього існують спеціальні захисні перегородки, виконані у відповідних стилістичних рішеннях.

У нашому магазині ви підберете шикарний варіант класичного англійського каміна, який буде захоплювати вас своєю бездоганністю.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину