Колосник

Категорії

Найкращим варіантом для обігріву будинку є піч. Колосник - це головний елемент даної конструкції, який не зазнав змін протягом багатьох років.

Колосники з чавуну є вироби гратчастої форми, які встановлюють на печі для поширення тепла. Колосники затребувані в лазнях, особливо тих, де використовуються дрова. Решітка даного типу складається з двох чавунних колосників, завдяки яким забезпечується горіння палива в пічній конструкції. Згоряння підтримується за рахунок подачі повітря в самі нижні шари топливника. При відсутності чавунних колосників паливо не буде горіти і виділяти тепло, так як для процесу горіння необхідний кисень. Для кожної топки підбираються певні розміри колосника, або ж колосники збираються в колосникові грати.

Чавунний колосник ідеально підходить для лазні, так як головне достоїнство чавуну - сприйнятливість до високої температури.

У нашому магазині ви можете купити чавунні колосники різних розмірів за доступною ціною, а великий асортимент приємно здивує будь-якого покупця.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину