Мармурове облицювання камінів

Категорії

Мармурові каміни - елегантне і красиве доповнення до будь-якого житлового простору. Використання мармуру в якості облицювання для камінів обумовлено його теплоізоляційними властивостями, а також унікальним поєднанням твердої структури і легкості механічної обробки.

Облицювання для камінів з мармуру може являти собою поліровані прямокутні пластини або складну конструкцію з витонченою скульптурною деталізацією, виконаної вручну - все залежить від стильової приналежності каміна.

Мармурові облицювання для камінів сучасного стилю найчастіше мають прості прямокутні форми. Портал може бути виконаний у вигляді плоскої полірованої плити, що обрамляє вбудований дров'яної камін, або широкими мармуровими смугами, що оформляють вхід в камінну топку.

Класичні мармурові каміни характеризуються простими формами та ідеальними пропорціями П-образного порталу. У них відсутня маса декоративних елементів, а акцент зроблений на чіткість і геометричну правильність обсягів. Колір мармуру частіше світлий - білий, сірий або кремовий, з домішкою темно-сірих прожилок або вкраплень кольору іржі. Завдяки красивій фактурі і вишуканої колористичної гамі, цей природний матеріал добре вписується в інтер'єр класичного стилю.

У нашому магазині ви підберете прекрасний варіант мармурового каміна для вашого будинку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину