Очищення скла каміна

Категорії

На склі дверцят каміна в процесі експлуатації накопичується сажа, кіптява, нагар.

Якщо процедуру очищення здійснювати своєчасно, то вона не займе багато часу і зусиль. Прочитайте наші рекомендації, і питання очищення значно спроститься.

Отже, для початку розведіть в каміні сильний вогонь - це сприяє відшарування бруду і сажі. До самої очищенні потрібно приступати тільки тоді, коли скло повністю охолоне - в іншому випадку ви можете обпектися або пошкодити дверцята.

Спочатку потрібно оцінити стан дверки - при відносній чистоті досить просто видалити наліт за допомогою вологої ганчірочки з мікроволокна або паперового рушника. Якщо скло повністю очистити не виходить, то пробуйте видалити бруд за допомогою золи або спеціального миючого засобу. Для профілактики необхідно раз на тиждень очищати дверцята пастою з золи. Для цього необхідно розмішати золу з водою до пастоподібного стану, потім нанести її на ганчірку і усунути бруд, після чого протерти скло вологою чистою ганчіркою.

Іноді розчин золи або чистячі засоби залишають розводи на скляних дверцятах - їх можна усунути за допомогою води і оцту. Для цього змішуємо їх в пропорції 3:1, бризкаємо на скло і протираємо ганчірочкою. Цим способом можна очистити як зовнішню, так і внутрішню сторону дверцят. Не рекомендується шкребти скло, так як імовірна можливість його пошкодження.

Правильна експлуатація каміна - головний крок до зменшення часу на чистку і догляд за елементами обладнання.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину