Корисні дрібниці для сауни

Категорії

Для відчуття максимального комфорту в сауні необхідно продумувати не тільки інтер'єр, але й аксесуари, такі як купелі, запарники, лійки та багато іншого.

Стандартно в сауну купують:

  1. Відра - призначені для зберігання холодної води, якою обливаються після парної. Переважно для цього відра-водопади, що мають спеціальну мотузку, потягнувши за яку, вода ллється самостійно.
  2. Підвісні чаші - виконуються з нержавіючої сталі і призначаються для ароматизації парилки. У такі чаші наливається вода і додається ароматичне масло на ваш смак.
  3. Набори для сауни - це лійки, зграї, термогігрометри.
  4. Сітки для каменів - для збільшення вологості і пом'якшення випромінювання від нагрівальної труби її обкладають натуральними каменями. Для їх закріплення і потрібна така сітка.

Важливим атрибутом для сауни є універсальний регістр-теплообмінник, який встановлюється на печі. Він потрібен для нагріву води, що циркулює між регістром і баком з водою. Його перевага полягає в отриманні гарячої води без використання додаткового нагріває обладнання. Так само для облаштування сауни необхідна форсунка - вона призначена для правильного напрямку пара. Її вбудовують в стіну практично біля самої підлоги, потім з'єднують з парогенератором.

Вельми важливо стежити за температурою всередині сауни - це легко зробити за допомогою стильних термометрів. Для контролю часу знаходження в сауні призначені годинник: для парного приміщення підходять пісочні, а для кімнати відпочинку - стрілочні настінні.

Всі ці аксесуари пропонуються в широкому асортименті в нашому магазины.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину