Піддувальні дверцята для печі

Категорії

Піддувальні дверцята - це невеликий отвір над топковими дверцятами, який веде в зольну камеру і служить для забезпечення припливу повітря в топку і посилення процесу горіння палива. Після горіння в топці дрова перетворюються на попіл, який обсипається в спеціальну камеру, а за допомогою піддувальних дверцят цю камеру зручно очистити від золи. При закритих піддувальних дверцятах горіння буде відбуватися повільно, тому їх потрібно закривати тоді, коли основна частина дров вже прогоріла, а в топці залишилися вугілля. Це вугілля після закриття дверцят буде повільно тліти, віддаючи максимум спека печі. Без піддувальних дверцят буде складніше регулювати процес горіння дров і піч може погано топитися.

Основні функції піддувальних дверцят - забезпечувати доступ до зольної камери, допомагати регулювати процес горіння дров і створювати хорошу тягу диму.

Виготовляються піддувальні дверцята з чавуну, так як цей матеріал є жароміцний, екологічний, надійний і має високий термін експлуатації.

Важлива особливість при виборі піддувальних дверцят - її посадковий розмір. Він підбирається індивідуально під конкретну топку.

Існує два типи дверцят: герметичні та негерметичні. Особливістю герметичних дверцят є наявність ущільнювального керамічного шнура, розташованого по периметру дверної стулки. Відсунувши у бік шиберні засувки, можна підсилити процес горіння в топці або повністю перекрити подачу повітря.

Купити піддувальні дверцята ви зможете в нашому магазині.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину