Піч для піци на дровах
Піч для піци - це ідеальна альтернатива громіздким і важким цегляним печам, які вже стали пережитком минулого. За допомогою такого пристрою можна приготувати смачні та ароматні страви, тоді як на печі-каміні з варильною поверхнею піцу приготувати неможливо, а в духовій шафі це довго і непросто.
Печі на дровах для приготування піци - це функціональне обладнання, до достоїнств і особливостей якої належать:
- Невеликі габарити і маса. Печі для піци досить мініатюрні і з невеликою вагою. Їх зручно переставляти в саду з одного місця на інше, розміщувати під відкритим небом, на веранді, в альтанці, в будинку.
- Екологічність. Так як для роботи печі використовується тверде паливо, в якості якого виступають дрова, тирса, брикети або пелети, то вогнище є екологічно чистим.
- Дизайн. Зовнішній вигляд печі для піци досить простий, але в той же час стильний і універсальний, що дозволяє поєднувати піч з різним оформленням та іншим декором.
Крім всіх основних переваг, не можна не виділити те, що піца і інша випічка в таких печах виходить дуже ароматною, смачною, соковитою. Час готування на такій печі мінімальний, а приготована страва має характерний приємний аромат димку, якого не можна досягти при приготуванні випічки в газовому чи електричному обладнанні.