Призматичні топки

Категорії

Призматичними топками називаються топки з багатогранним склокерамічним вікном, завдяки якому відкривається шикарний вид палаючого вогню. Такі топки мають три або п'ять граней і можуть бути литими або складовими. Виготовляються призматичні топки із склокераміки, яка витримує високотемпературний нагрів і стійка до механічних навантажень. У більшості варіантів призматичне вікно відкривається убік, в моделях же з підйомним ліфтом, воно піднімається вгору.

По периметру вікна виконується герметизація, яка надійно блокує вихід газоподібних продуктів горіння. Прекрасний огляд та чарівне заломлення світла палаючого вогнища роблять призматичні топки дуже популярними.

Призматичні топки діляться на пристінні, острівні, вбудовані і кутові моделі різної потужності, розраховані на обігрів як невеликих кімнат, так і просторих приміщень.

Призматичні топки можуть працювати на різному паливі: дровах, газі, електриці або біоетанолі. Для підвищення теплової ефективності в призматичних топках використовують технологію подвійного допалювання, яка полягає в тому, що в верхні відділи топкової камери через бічні входи подається свіжа порція кисню, що провокує загоряння частинок газової суміші, що утворилася після розпалу приладу.

Дизайн облицювання призматичних топок зазвичай класичний або сільський. Як матеріал для камінної облицювання застосовують цеглу, кахель, або натуральний або штучний камінь.

До переваг призматичних топок відносяться:

  • неповторність конструкції, що відкриває повний огляд язиків полум'я;
  • унікальні естетичні характеристики;
  • висока теплова ефективність, що дозволяє використовувати прилад в якості основного опалювального обладнання;
  • герметичне прилягання дверцят, яке гарантуватиме безпеку використання.

До недоліків відноситься тільки складність установки, що вимагає професійних знань і кваліфікації, в іншому ж покупка призматичної топки гарантує надійне тепло і прекрасний комфорт.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину