Теплоізоляція каміна

Категорії

Якщо ви вирішили встановити в своєму будинку камін, особливу увагу слід звернути на його теплоізоляцію - це комплекс заходів щодо забезпечення захисту поверхні від витоку тепла. Ізоляції піддаються відразу кілька блоків каміна: топка, корпус та димар. Роль теплоізоляційного матеріалу полягає в тому, що завдяки його поганий теплопровідності, передача енергії через шар матеріалу утруднена. Таким чином, можна не тільки зберегти тепло, яке виділяє камін, але й уберегти елементи конструкції будинку від дії високих температур.

Обов'язково необхідно ізолювати такі елементи камінів:

  1. Камінна топка. Ізоляція для каміна в цій частині допомагає утримати тепло всередині камери, після чого воно буде використовуватися для обігріву будинку, а не йти в невідомість.
  2. Труба для відводу диму. При горінні палива всередині камери підвищується температура в трубах для відводу диму. У деяких місцях ці труби проходять через стіни або дах, тому, щоб уникнути загоряння матеріалу ізоляція дуже необхідна.
  3. Повітроводи. Якщо придбати якісні матеріали для ізоляції цих елементів, транспортування гарячого повітря в інші кімнати відбуватиметься без великої втрати температури.

У нашому магазині ви підберете матеріали для ізоляції високої якості.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину