Збірні барбекю

Категорії

Піч-барбекю призначена для приготування страв на відкритому вогні. Подібна піч може бути багатофункціональною: крім традиційного шашлику, в ній можна буде приготувати і будь-яке інше гаряче блюдо, аж до супів і випічки. Перевага таких печей полягає ще й в економії газу або електрики для приготування страв.

Досить популярними стають збірні барбекю, що включають в себе плиту, духовку, вертіл, мангал і т. Д. Будь-яка їжа, приготована з їх допомогою, стає надзвичайно апетитною. Всі стаціонарні осередки діляться за принципом їх монтажу: збірні печі-барбекю доставляють на ділянку по частинах і складають на місці, а садові каміни виготовляють певний термін, дотримуючись складних технологій пічної справи. Що ті, що інші можуть бути розташовані як на відкритому просторі, так і в приміщенні - наприклад, в літньому будиночку або в альтанці. Садова піч-барбекю може споживати багато дров - такий мінус виправляється регулюванням тяги заслінкою в димоході.

Збірні барбекю виконують з вогнетривкого матеріалу, для топки найчастіше використовується шамотна цегла або деякі види натурального каменю з підвищеною жаростійкістю. Для відведення продуктів згоряння влаштовують димозбірник і димар. Традиційно в корпусі печі роблять ще й полки для зберігання кухонного начиння, продуктів і спецій. Найпопулярніші матеріали для садових камінів - цегла і камінь.

У нашому магазині ви зможете вибрати доступний і зручний варіант збірного барбекю.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину