Вентиляція для лазні та сауни

Категорії

Без якісної вентиляції неможливо довгий час знаходиться в приміщенні лазні або сауни. Існує маса варіантів вентиляційних систем, тому з вибором ніяких проблем у вас гарантовано не виникне - вам просто потрібно уважно вивчити представлені в магазині варіанти. Вентиляційні заглушки для лазні в нашому магазині представлені з різними характеристиками, так що ми допоможемо вам підібрати варте рішення. Під час прийому процедур всередині приміщення стає максимально жарко, з цієї причини вам доведеться заздалегідь обміркувати питання виведення гарячого повітря, адже без цього ви просто не зможете тривалий час сидіти всередині.

При виборі вентиляційного обладнання зверніть увагу на особливості конкретної моделі та вивчіть докладний опис - цієї інформації буде цілком достатньо, щоб обрати відповідний вам варіант. З монтажем зазвичай ніяких проблем не виникає. Правильно встановлені системи припливно-витяжної вентиляції забезпечують оптимальний мікроклімат в приміщенні і оптимальні умови (температура, вологість, рух повітряних мас).

Комфортний мікроклімат в лазні чи сауні забезпечується рівномірним переміщенням гарячого та холодного повітря в рамках приміщення.

Для цього в парній повинні бути передбачені отвори:

  • припливні, через які надходить свіже повітря;
  • витяжні, для виходу відпрацьованого повітря.

Від розміру та місця розташування таких отворів буде залежати інтенсивність і взагалі повноцінна робота повітряного вихору. Холодне повітря, що знаходиться внизу, нагрівається і піднімається вгору. Саме цим правилом і продиктовано оптимальне розташування вентиляційних віддушин:

  1. Припливні - розташовані внизу, трохи вище рівня підлоги. Через них буде надходити свіже повітря, який нагріється і підніметься вгору, виштовхуючи старе. Їх діаметр повинен строго відповідати будівельним стандартам. Для швидкого прогрівання свіжого повітря і підтримання стабільно високої температури, припливний отвір розміщують максимально близько до кам’янці.
  2. Витяжні - розташовані вгорі по діагоналі, практично під стелею на протилежній стіні. Через такий отвір з парилки виводиться чадний газ і відпрацьоване повітря, а також забезпечується безперервна циркуляція повітряних мас, що очищає приміщення. Наявність витяжного отвору в парній - обов'язково. Без нього старому повітрю нікуди буде подітися, може накопичуватися чадний газ, роблячи приміщення небезпечним для життя людини.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину