Аксесуари для збірних барбекю

Категорії

Залежно від виду страв і продуктів при готуванні в збірних барбекю використовують аксесуари.

Розглянемо найпоширеніше та необхідне приладдя, яке повинен містити кейс для відпочинку на природі:

  1. У будь-якому комплекті для барбекю повинні бути щипці. Вони потрібні для зручності в перевертання їжі при смаженні і зняття її з решітки. Виконуються щипці з металу, а їх рукоятка може бути зроблена з дерева, пластику або прогумованого матеріалу.
  2. Також в наявності обов'язково повинна бути вилка на довгій ручці, так як легке проколювання дозволяє витікати соку і побачити ступінь приготування їжі. Новітні моделі вилок для барбекю оснащені спеціальним датчиком, який дозволяє спостерігати за температурою страв. Працює вона досить просто - досить помістити вилку в їжу, і датчик покаже, яка температура всередині.
  3. Набір для барбекю повинен бути оснащений лопаткою, за допомогою якої легко і швидко перевертати плоскі і великі шматки м'яса на решітці. Така лопатка також може бути оснащена термометром, досить захопити шматок м'яса, і датчик вкаже ступінь приготування і приблизний час до повної готовності страви.
  4. Обов'язково мати предмети для сипучих спецій. Основні - це перечниця та сільничка на довгих держаках, щоб при використанні уберегти руки від опіків.
  5. Електропідпал - прекрасний варіант для безпечного і простого розведення вогню. Він працює на батарейках або акумуляторах.
  6. Наявність ножа для м'яса і пензлика дозволить легко змастити поверхню їжі соусом або маслом, а також зробити надріз на м'ясі для візуальної оцінки ступеня прожарювання.
  7. Скребок для гриля дозволить очистити засмажені шматочки їжі від темної кірки.
  8. Фартух для барбекю - зручна річ для дотримання правил гігієни при приготуванні їжі.

Ось найнеобхідніші предмети приготування їжі в збірних барбекю. Все це та багато іншого ви зможете придбати в нашому магазині

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину