Як підібрати біокамін під інтер'єр

Категорії

Сучасні каміни не вимагають запасу дров, обов'язкової наявності витяжних труб і чищення димоходу, так як працюють на спеціальному біопаливі. Живе полум'я такого вогнища не виділяє шкідливі продукти горіння, тому біокаміни давно вважаються стильним та екологічним предметом інтер'єру.

Головною прикрасою кімнатного вогнища є полум'я, тому камін прекрасно вписується в інтер'єр будь-якої кімнати. З метою безпеки важливим критерієм є корисна площа приміщення і наявність вікна або кватирки.

Який же камін підібрати для певної кімнати:

  1. Вітальня. Найбільша ідеальна кімната для розміщення каміна. Найзручніше разташувати його біля стіни. З цією метою ми пропонуємо варіанти підлогових, настільних і настінних моделей. Для великих віталень краще вибирати прилади з більшими габаритами, так як мініатюрні і компактні каміни можуть візуально загубитися в значній території. 
  2. Спальня. Для цієї кімнати найкраще підійде настільний камін. Також можна придбати два парних біокаміна і розмістити їх симетрично. Невеликі моделі прекрасно вмістяться навіть на приліжкових тумбочках по обидва боки ліжка. Якщо настінний камін розмістити в головах, то перед сном можна насолоджуватися прекрасним видом полум'я. Для маленьких спалень виробники пропонують кутові каміни. Не рекомендується вибирати для спалень масивні моделі з яскравим облицюванням, так як спальня - місце для відпочинку, розслаблення та сну, і все навколо має відповідати цьому.
  3. Кухня. Для установки каміна в кухні головне - вибрати відповідне місце. Якщо приміщення для приготування їжі поєднане з їдальнею, то ідеальним місцем розташування приладу стане обідня зона. Так само для камінів на кухні можна обладнати спеціальні ніші - викладені природним каменем або облицювальною цеглою вони стануть оригінальним обрамленням для вбудованого всередину біокаміну.
  4. Балкон або лоджія. На балконі біокамін виглядає особливо затишно, якщо це місце призначене для відпочинку. Вбудований настінний або підлоговий камін найзручніше розмістити біля бокової балконних стіни.

У нашому магазині ви підберете біокамін для будь-якої кімнати вашої квартири.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину