Запарники для лазні

Категорії

Запарник для лазні виконує найважливішу функцію, яка полягає в остаточній підготовці віників до банних процедур за допомогою розпарювання у воді.

Банні аксесуари слід вибирати особливо ретельно, оскільки саме їх правильне використання гарантує потрібний ефект при прийнятті оздоровчих процедур. При виборі запарника звертайте увагу на вироби з екологічно безпечних матеріалів, якими є натуральні породи дерева.

В залежності від уподобань можна вибрати певний різновид деревини, однак найкраще зупиняти свій вибір на наступних матеріалах:

  1. Дубова деревина - вважається справжньою класикою банного мистецтва, оскільки дуб володіє особливою міцністю, стійкістю до вологи, щільністю і здатний протистояти руйнівному впливу грибків. Такий запарник для лазні буде служити вам протягом довгих років.
  2. Модрина - прекрасний матеріал для виготовлення запарників. Її деревина відрізняється характерною структурою та особливим забарвленням, а міцність перевищує дубові аналоги. Модрина володіє низьким ступенем водопровідних, а також відмінно протистоїть різним біологічним поразкам.
  3. Кедр - знаменитий своїм приємним, відомим всім запахом та особливим малюнком деревини. Порода досить м'яка й гнучка, але відмінно зберігає тепло, що запобігає швидке охолодження води в такому запарники.
  4. Липа - прекрасно підходить для запарювання хвойного або дубового віника, оскільки їх органічні властивості досить схожі. У процесі використання липові ємності практично не деформуються.

У нашому магазині представлені різні запарники на будь-який смак і гаманець. Щоб вибрати ідеальний варіант з різноманіття подібних товарів, бажано зупинити свій вибір на запарники, в якому:

  • передбачена кришка;
  • є міцна ручка;
  • використані натуральні матеріали;
  • дощечки оброблені спеціальним складом для профілактики гниття;
  • є сталеві або пластикові вставки;
  • поверхня не оброблена фарбою.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину