5 причин купити біокамін

Категорії

Камін - прекрасне сучасне дизайнерське рішення для створення по-справжньому теплої, затишної атмосфери. На жаль, не завжди забудовники передбачають можливість облаштування димаря, без якого дров'яний камін працювати не може, через те, що продукти згоряння необхідно відводити з дотриманням всіх технічних норм і правил. У таких випадках виручить декоративний камін - відмінна альтернатива звичному дров'яному.           

Є 5 головних причин, за якими біокаміни так користуються популярністю:

  1. Біокамін - це живий вогонь, що не утворює кіптяви, диму та сажі. Працює він на екологічно чистому біопаливі - етанолі, спирті рослинного походження. При горінні він розпадається на мінімальну кількість вуглекислого газу та водяну пару без запаху. При установці паливного блоку для біокаміну не потрібний пристрій димаря. Після затухання біокаміну необхідно провітрити приміщення.
  2. Опалення біокаміном. В результаті горіння палива виділяється певна кількість тепла, яку можна ефективно використовувати для опалення приміщення, не пересушуючи повітря. Інтенсивність горіння та кількість виробленого тепла регулюється спеціальним вбудованим механізмом. При необхідності камін швидко гаситься в будь-який момент. Важливо пам'ятати, що додавати паливо в біопальник можна тільки після повного охолодження блоку.
  3. Установка біокаміна досить проста і не вимагає спеціальних дозволів, тому це ідеальний варіант для квартири. З метою безпеки експлуатації камін не слід встановлювати на протязі або занадто близько до легкозаймистих предметів інтер'єру.
  4. Біокамін абсолютно безпечний для здоров'я людей. При виробництві палива використовується цукрова тростина або кукурудза, тобто біопаливо екологічно та гіпоалергенно. Більш того, пар, що виділяється в результаті горіння, ще й зволожує повітря та полегшує дихання. Біопаливо іноді поєднують з маслами, дозволяючи провести процедури ароматерапії прямо вдома.
  5. Біокамін - прилад досить простий в експлуатації та догляді. Його обслуговування зводиться до мінімуму - елементарне підтримання чистоти та охайного вигляду каміна.

Вартість сучасних біокамінів цілком демократична та доступна споживачам.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину