Буржуйка - як правильно вибрати

Категорії

Буржуйка - прекрасний варіант опалення заміського будиночка взимку. Звичайно ж, ідеальний варіант - приєднати заміський будинок до центрального опалення або встановити опалювальний котел. Але при відсутності такої можливості ідеальним варіантом стане компактна піч-буржуйка.

Перед покупкою буржуйки слід визначитися в наступних питаннях:

  1. Для чого саме потрібна піч. Сучасні буржуйки використовуються не тільки для обігріву, а також для приготування їжі та прикраси приміщення.
  2. Вибір матеріалу печі. Від товщини та якості матеріалу залежить довговічність печі. Крім того, необхідно приділити увагу якості зварювальних швів.
  3. Ефективність моделі. Важливим моментом є показник тепловіддачі для якісного обігріву всієї площі опалювального приміщення.
  4. Димовідвід та димар. Правильний пристрій димоходу краще довірити досвідченому фахівцеві.
  5. Економія сировини. Різні моделі споживають різну кількість опалювальної сировини, що слід враховувати при покупці.
  6. Параметри печі. Сучасні буржуйки мають різні форми та розміри, які слід підбирати в залежності від розмірів приміщення.
  7. Частота експлуатації. Так само важливий фактор, який слід врахувати при виборі буржуйки.

Дотримуючись вище приведених нюансів, легко вибрати піч-буржуйку, яка не тільки відмінно зможе впоратися з обігрівом вашого будинку, але й доповнить затишком його інтер'єр. Простота експлуатації, доступна ціна та широкий вибір моделей від різних виробників дозволяють буржуйкам залишатися одним з найпопулярніших і затребуваних продуктів на ринку.

 

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину