Дерев'яні меблі для лазні та сауни

Категорії

Асортимент меблів для лазень і саун дуже різноманітний. Наші фахівці допоможуть облаштувати вашу лазню так, щоб відпочинок в ній приносив вам задоволення і комфорт.

Самий підходящий матеріал для меблів - дерево. Дерев'яні меблі довговічні і стійкі до вологи.

Головні критерії для вибору деревини:

  • висока щільність;
  • низька теплопровідність;
  • легка обробка.

Смолисті породи краще не використовувати для меблів, так як вони виділяють смоли, шкідливі для людини. Але меблі з хвойних порід дерев відмінно підійдуть для лавок, вішалок, підставок для ніг, що знаходяться у передбаннику. Широко використовуються листяні дерева - липа, вільха, дуб, тополя, ясен. Але у кожної породи є свої плюси і мінуси. Наприклад, липа не темніє від води і має приємний аромат, але, на жаль, легко уражається цвіллю, яке доведеться виводити за допомогою хімічних засобів. Осика ж - вельми гігієнічне дерево, з роками воно сіріє, але не псується. Набирає популярності екзотичне дерево абаш - воно досить дороге, але при цьому довговічне і вологостійке.

Після того, як ви зробите свій вибір серед матеріалів, необхідно задуматися про дизайн і функціональність. Для затишній лазні і сауни важливо не захаращувати простір і розмістити все компактно і гармонійно. Краще всього вибирати стільниці і полиці з отворами - завдяки їм вода не буде застоюватися, а меблі швидше висохнуть, що збереже їх довговічність.

Наш магазин пропонує вашій увазі меблі на будь-який смак і гаманець.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину