Настінні біокаміни

Категорії

Біокаміни не виробляють шкідливих для людини викидів завдяки екологічно чистому пальному. Настінні біокаміни вважаються одними з найбільш затребуваних типів камінів, тому що їх можна встановлювати в самих невеликих приміщеннях. Існують два різновиди цих приладів: навісні і вбудовані (встановлюються в стінну нішу).

Монтаж досить простий: камін або навішується на стіну як картина, або вставляється в поглиблення в стіні. В обох випадках для цього не буде потрібна допомога камінного фахівця. Єдині вимоги, про які потрібно пам'ятати, це рівна стіна і регулярне провітрювання приміщення, так як горіння неможливо без постійного припливу кисню.

Настінний камін складається з корпусу, топливника і камінного облицювання, в якості якої зазвичай виступає широка рама - полірована або пофарбована термостійкою фарбою. Виготовляють биокамін зазвичай з кислотостійкої сталі. Пальників може бути кілька, хоча найчастіше зустрічається один. Зона відкритого полум'я може бути захищена вогнетривким склом або бути без такого.

У паливний контейнер, як правило, входить керамічна вкладка, що розділяє біоетанол від області горіння. Це робить роботу біокаміна максимально безпечною, так як згорає не саме паливо, а його пари.

У нашому магазині ви зможете купити якісний настінний биокамин.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину