Димарі з нержавіючої сталі

Категорії

Димарі з нержавіючої сталі більш затребувані, ніж цегляні і керамічні. У нержавійки чимало переваг - наприклад, вона відрізняються універсальністю, її можна монтувати на печі, опалювальні котли, каміни, кам'янки і т. д. При цьому, такий димар не вимагає кладки фундаменту і може встановлюватися як на етапі будівництва будинку, так і в уже готовому приміщенні.

При виборі димаря з нержавіючої сталі слід звернути увагу на наступні чинники:

  1. Діаметр труби. Це важливе питання, адже при виборі занадто маленького діаметру для печі або котла з високою продуктивністю, при роботі продуктивність сильно знизиться. А надто великий діаметр труби призведе до того, що паливо буде прогорати занадто швидко і слабо опалювати приміщення. Тому важливо заздалегідь знати, який діаметр труби вам потрібен.
  2. Форма палива. Димарі виготовляються з різних марок сталі, і те, що підійде газовим котлам, може не витримати роботи твердопаливного або рідкопаливного агрегату.
  3. Виробник і вартість. На жаль, зараз досить багато підробок під нержавіючі димарі, але вони недовговічні, легко деформуються і можуть становити небезпеку, особливо в житлових приміщеннях. Якщо виробник маловідомий або про нього немає інформації, а ціна підозріло низька, краще відмовтеся від покупки і придбайте більш надійний варіант.

Обов'язково розрахуйте, якої довжини труба вам потрібна. Ще вам можуть знадобитися додаткові елементи, наприклад, трійник або коліно, кронштейни для кріплення. Найвигідніше придбати все це відразу з усіма необхідними комплектуючими, щоб потім не шукати відсутні деталі конструкції.

У нашому магазині ви можете купити димарі з нержавіючої сталі з гарантією якості, а також відразу придбати всі необхідні для них комплектуючі.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину