Дозуючі станції для хамама

Категорії

Дозуючі станції в даний час популярні в лазнях, хамамах, фінських саунах і навіть в басейнах. З їх допомогою можна легко визначити хімічний склад води. Пристрої ці досить дорогі, тому слід завжди уважно вибирати якісне обладнання. Будь-яка дозуюча станція оснащена спеціальною кнопкової панеллю, завдяки якій можна легко управляти цим приладом.

Всі дозуючі станції попередньо змонтовані на платі та готові до підключення, їх монтаж легко зробити в технічному приміщенні.

Таке обладнання для хамам, як душ вражень, має в наявності декілька видів форсунок з можливістю настройки температури. Завдяки такому обладнанню можна отримати струменя будь-якого типу, створивши наприклад ефект ранкового туману, тропічного дощу, дрібного дощу і т.д. Душ вражень дозволить відвідувачам хамаму відчути на собі практично будь-який кліматичний пояс за бажанням. У багатьох моделей душа вражень передбачено відразу кілька корисних програм.

Сучасні дозуючі станції пропонують новий погляд на вже знайомі лазневі і спа-процедури. До дозуючих станцій і додаткового обладнання в хамамі відносяться:

  1. Соляний генератор;
  2. Генератор піни;
  3. Обладнання для парової хмари (паровий удар);
  4. Льодогенератори;
  5. Душ вражень;
  6. Насос аромадозаціі;
  7. Обладнання для грязьовий лазні.

Надійні та якісні дозуючі станції для хамаму ви зможете придбати в нашому магазині.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину