Душові кабіни з сауною

Категорії

Ванна кімната - це ваш особистий інтимний куточок, тому важливо, щоб він був облаштований з максимальним комфортом, незалежно від того, якого розміру ваша ванна кімната. Душова кабіна, оснащена сауною - це ідеальний вибір для тих, хто хоче мати у себе вдома справжній СПА-салон. Завдяки своїй компактності, такі душові зможуть гармонійно вписатися в інтер'єр практично будь-якої ванної кімнати.

Набирають популярність душові кабіни, які мають вбудовану сауну та можливість гідромасажу. При всій своїй унікальності, конструкція подібного роду виробів досить проста: душова кабіна оснащується вбудованим парогенератором, за допомогою якого всередині закритої кабіни може підтримуватися температура до 50 ° C при вологості 90%. Таким чином, ви зможете комфортно поєднати лазневі процедури з відвідинами парні. Такі кабінки досить компактні: вони не займуть у ванній кімнаті більше місця, ніж звичайна душова.

Для поціновувачів справжньої парні існують душові кабінки-сауни, оснащені потужним обладнанням, завдяки якому виробляється більш висока температура. Такі мінісауни для квартир займають більше місця і значно відрізняються за ціною від компактних душових з парогенератором.

У такій кабінці суміщені два окремих приміщення: одне призначене безпосередньо для банних процедур, друге ж є повноцінною сауною. Вона володіє дерев'яною обшивкою, що дозволяє забезпечити низьку теплопровідність і вберегти від опіків у разі дотику до стін домашньої сауни. Найчастіше для виготовлення кабіни використовуються сосна, канадська ялиця, скандинавська ялина або кедр. Для любителів розслаблюючій ароматерапії створені спеціалізовані моделі з відсіком для ефірних олив і пахощів.

Отже, вибираючи душову кабіну для свого домашнього СПА-салону, ви можете підібрати як простий і економічний варіант, так і більш дорогі та функціональні моделі душових кабін-саун.

Облаштувати свою ванну кімнату з комфортом і без глобальних витрат - реально. Вибираючи душову кабіну з сауною, ви можете підібрати модель, що ідеально підходить для вашої квартири за розмірами, функціональності та ціні.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину