Вуличний комплекс барбекю

Категорії

При настанні дачного сезону більшість власників земельних ділянок приїжджають за місто не тільки для того, щоб зайнятися городніми справами, а й заради відпочинку після трудового тижня. Такий відпочинок неможливо уявити без смачної їжі. Найбільш зручним та практичним варіантом для цього стане пічний комплекс з мангалом і альтанкою.

Головна частина такого комплексу - піч-барбекю. Також пічний комплекс не обходиться без тандира, мангала, жаровні для казана та вбудованих шаф, в яких зручно зберігати потрібні аксесуари, в залежності від їх розміру. У них зручно зберігати дрова, посуд, продуктові запаси, які не потребують заморозки та інше.

Пічний комплекс - багатофункціональне обладнання, яке стає все більш популярним, адже завдяки йому можна отримувати різні страви та дивувати ними рідних і близьких. Східна піч тандир досить затребувана, на ній можна приготувати томлені шашлички та коржі.

Якщо пічний комплекс стаціонарний та правильно організований, то час готування значно скоротиться - адже вам не доведеться бігати в будинок за продуктами та спеціями, все зручно розташоване під рукою. Крім того, в пічний комплекс барбекю можна поставити навіть коптильню, виготовлену з нержавіючої сталі. Вона дозволить коптити м'ясні та рибні продукти, а також запікати овочі.

У деяких літніх альтанках барбекю передбачено відділення, де можна зберігати паливо. Зазвичай для смаження м'яса на вугіллі використовують вишневі, грушеві, яблуневі дрова. Для додання блюдам незвичайного аромату чудово підійдуть дрова з деревини вільхи та ялівцю, хороший жар дають дубові дрова.

Для зручності при готуванні необхідно організувати обробну поверхню, умивальник з проточною водою, а також місце, де можна буде розмістити кухарські ножі. Ідеально для цього підійде комплект для барбекю, який складається з решітки, що має дерев'яні ручки, шампурів, об'ємної сіточки, осі з виделками, на якій готується птах, щипців, лопатки, кочерги та щіточки, що дозволяє чистити поверхні мангала.

Місце, де ви хотіли б готувати їжу на відкритому вогні, має відповідати наступним вимогам:

  • Зона приготування повинна розташовуватися далеко від зелених насаджень, щоб вони не постраждали від високої температури;
  • Для дотримання правил пожежної безпеки необхідно враховувати, в який бік найчастіше дме вітер;
  • У деяких випадках монтаж пічного комплексу має на увазі додаткове електрообладнання, а значить, десь поруч має розташовуватися джерело електроенергії;
  • Враховуйте, що місце, на якому буде розташована зона приготування їжі, повинно бути зручним, щоб вільно можна було взяти все необхідне.
  • І, звичайно ж, альтанка барбекю та мангал повинні прикрашати вашу заміську ділянку.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину