Дверцята для хлібних печей

Категорії

У давні часи хліб готували в печах і він мав незвичайний, незабутній смак і аромат. Завдяки сучасним технологіям і можливостям, ви можете купити або побудувати свою піч з функцією випічки хліба. Хлібна піч з дверцятами стане прекрасною помічницею господарці.

Дверцята для хлібних печей виготовляються з чавунного лиття. Цей матеріал відомий своєю екологічністю, він жароміцний і не виділяє в навколишнє середовище шкідливих речовин, тому ви можете бути впевнені в тому, що випічка вийде і смачною, і корисною.

Деякі дверцята для хлібних печей мають в наявності вогнетривке скло, через яке можна спостерігати за процесом приготування. Заснована частина дверцят оснащена шиберною заслінкою, за допомогою якої регулюється подача повітря в хлібопіч.

Важливим фактором при виборі дверцят для хлібної печі є герметичність, яка забезпечується керамічним ущільнювачим шнуром. Якщо хлібні дверцята герметичні, то можна перекрити подачу кисню в хлібну камеру і зберігати жар всередині печі.

Найкращий варіант - це чавунні дверцята зі склом, оснащені шиберною заслінкою і ущільнювачим керамічним шнуром. Такі дверцята не тільки прослужить вам великий термін, але стануть незамінними при випіканні домашнього хліба.

Купити чавунні дверцята для печі ви можете в нашому магазині. Телефонуйте - ми будемо раді відповісти на всі питання, що стосуються вибору і монтажу дверцят для хлібних печей.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину