Засоби для чищення

Категорії

Піч або камін необхідно регулярно чистити, адже в процесі опалення і згоряння палива на внутрішніх поверхнях вогнища утворюються нагар, сажа, кіптява. Великим попитом користуються печі та каміни із закритою камерою згоряння - тобто з дверцятами зі склом. Завдяки дверцятах використання камінів безпечно, але за такої переваги є і свій мінус - скло дверцят служить природним бар'єром між вогнем і приміщенням, тому воно приймає на себе не тільки навантаження температурою, але і різні забруднення, що утворюються в процесі горіння. Усунути такі забруднення нескладно, головне дотримуватися певних правил, які допоможуть уникнути пошкоджень скла і не зіпсують панораму горіння полум'я в майбутньому.

Забруднення, що утворюються приблизно раз в 3-4 тижні - явище цілком нормальне, а от більш часті забруднення можуть свідчити про несправності топки або димоходу, а так само про неправильне використання опалювального приладу. Найкраще використовувати спеціальні засоби, які продаються в спеціалізованих магазинах. Під час вибору такого засобу слід звернути увагу на наступне:

  1. Склад миючого засобу.
  2. Рекомендації від виробника вашого каміна або печі.
  3. Сумісність миючого засобу з матеріалами вашого вогнища.
  4. Рекомендації щодо застосування засобу.
  5. Рекомендації по безпеку використання, захисту дихальних шляхів і рук.

У нашому магазині представлена ​​велика кількість спеціалізованих засобів для чищення, завдяки яким ви зможете швидко і ефективно видалити забруднення з скла дверцята вогнища.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину