Електричні печі для саун

Категорії

Електричні печі для саун - це обладнання, яке використовується для обігріву парної. За допомогою блоків управління виставляється певна температура.

Електричні печі для саун відрізняються розмірами, потужністю, функціональністю, тепловіддачею, а також призначаються для різних приміщень. Така піч представляє собою ємність, всередині якої розташовуються нагрівачі, виконані у вигляді тена або гнучких стрічок, а зверху засипаються камені. Завдяки цим каменям жорстке інфрачервоне випромінювання від печі повністю відсутня, парна рівномірно прогрівається за рахунок м'якого тепла від кам'янки.

Сучасні електричні кам'янки досить прості в експлуатації. При включенні обладнання задається програма, після чого парна починає заповнюватися паром. Електричні печі для лазні або сауни мають надійний захист від ураження людини струмом. За рахунок повної автоматизації електрокам'янки для сауни можуть встановлюватися в приміщеннях різної площі. Устаткування підбирається за таким параметром як потужність - вона повинна відповідати обсягу парної і теплоізоляції стін.

Наш магазин пропонує широкий вибір електричних печей, які відрізняються високою якістю і вигідною ціною. У каталозі можна ознайомитися з повним асортиментом обладнання, з їх параметрами і докладним описом.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину