Пульти управління для бань та саун

Категорії

Для зручності експлуатації сучасні електричні печі для лазні та сауни доукомплектовуються дистанційними або вбудованими пультами управління. Виносний блок розміщують зовні парної, найчастіше біля дверей сауни - щоб пульт був в зоні доступу. На підготовчий період потрібно виділити всього декілька хвилин, щоб на зручному інформативному дисплеї пульта управління задати час включення і тривалість роботи печі-кам'янки, температуру і інтенсивність подачі пари. Діапазон можливостей дистанційних пультів управління безпосередньо залежить від їх комплектації та ціни. Прості моделі розраховані на контроль над роботою електричної печі-кам'янки і іноді парогенератора, а високотехнологічні пульти дозволяють задавати в парній кімнаті не тільки кліматичний режим, а й освітлення, музику і багато іншого. Наприклад, пульт управління електрокам'янкою дозволить легко встановити бажану температуру в сауні та тривалість паріння.

Включення відкладеного запуску обладнання дасть можливість заздалегідь підготувати сауну або лазню до відвідування, виключаючи необхідність чекати, поки вона прогріється. Щоб отримати ще більше зручності в управлінні всім обладнанням, можна використовувати суміщені пульти управління для лазні - з їх допомогою можна з одного місця регулювати не тільки параметри кам'янок і парогенераторів, а й інтенсивність освітлення в приміщенні або роботу системи вентиляції.

Ви можете отримати консультацію наших менеджерів за вказаними телефонами - ми з задоволенням допоможемо Вам з вибором оптимальної системи управління для Вашої сауни або лазні.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину