Фальш-каміни

Категорії

Камін в будинку - уособлення затишку та домашнього вогнища. Тепло та м'яке світло наповнюють будинок неповторною атмосферою, адже вогонь має дивовижні заспокійливими та заспокійливими властивостями. Але не завжди у квартирі багатоповерхового будинку є можливість встановити камін, тому на допомогу приходить імітація каміна (фальш-камін).

Як би це не дивно звучало, але фальш-каміни можуть мати різні варіанти виконання:

  1. Максимальна реалістичність - при такому варіанті виконання виготовляються абсолютно всі елементи справжнього каміна, які вельми правдоподібно будуть імітувати справжню конструкцію. При цьому необхідно дотримуватися реальних габаритів справжніх стандартних камінів і відтворити процес горіння. Для цього в нішу монтують електрокаміни, навколо яких зводять добротні портали. Це найдорожчий варіант, але й найбільш вірогідний.
  2. Часткова імітація - такий варіант більш простий та менш витратний. Для спорудження такого каміна зводять портал, що виступає зі стінки, потім для нього виготовляють кришку. Але в топці будуть розташовуватися декоративні елементи, які лише умовно позначають наявність вогнища. Такі конструкції на вигляд досить затишні та переконливі.
  3. Символічний - такий вид виконання лише віддалено нагадує обриси справжнього каміна. За допомогою дерев'яних планок, декоративних багетів або інших елементів на стіні позначаються контури, які за формою схожі на оригінал. У багатьох випадках використовують малюнок акриловими фарбами прямо на поверхні стіни - в цьому випадку може бути намальовано і полум'я. Якщо ви любите такі оригінальні варіанти виконання звичних речей, то цей варіант саме для вас.

Розміри фальш-каміна повинні бути пропорційні приміщенню, в якому ви плануєте його розташувати. Занадто велика конструкція в маленькій кімнаті буде виглядати громіздко і красти простір, а ось маленький камін в просторому приміщенні просто загубиться з уваги. Також він не повинен заважати вільному переміщенню по кімнаті.

Фальш-камін абсолютно безпечний з точки зору пожежної безпеки, тому його можна розташовувати в будь-якому приміщенні, навіть в дитячій кімнаті. Винятком є ​​конструкції, обладнані свічками або електричними елементами.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину