Гриль-жаровня

Категорії

Приготувати печеню на гриль-жаровні - величезне задоволення, причому проєктів по її спорудженню існує безліч. Але всі вони, на жаль, можуть мати недоліки - або сильно димлять, або від них в процесі приготування виходить неприємний запах, або їх решітки обвуглюються.

Основна деталь гриль-жаровні - вставка з чистою нержавіючої сталі, що має такі переваги:

  1. Легко піддається чищенню та не іржавіє;
  2. Виключає попадання на жар жиру;
  3. За спеціальним канавкам стікає, а потім збирається незрівнянний м'ясний сік, що утворюється при смаженні.
  4. Висота решітки легко регулюється.

При будівництві гриля-жаровні перш за все необхідно підготувати майданчик і відлити бетонний фундамент, на якому споруджується з цегли П-образна кладка. Відстань між бічними стінками кладки - 51 см, її глибина - 60 см. У проміжку на висоті 60 см з тротуарних плит розміром 50x50 см роблять топкові полки, які спирають на вставлені в стіни відрізки смугової сталі або виступаючі зі стін частини цегли. Далі покупну гриль-вставку з нержавіючої сталі пригвинчують до верхньої плиті.

Якщо до базового варіанту (П-подібна форма) додати ще одну нішу, то вийде гриль-жаровня у вигляді літери «Е». Внаслідок цього виходить подвійна ширина, завдяки якій утворюється місце для двох жарочних вставок, розташованих поруч. По всьому периметру гриль-жаровні роблять додаткові полички, а збоку в стіні передбачають виступи, на які кладуть поличні дошки. З тильного боку роблять чималу за розмірами відкидну дошку, на яку можна поставити предмети кухонного начиння, завдяки чому можна обійтися і без столу.

Відкидні бічні полиці виготовляють з дощок, довжину та ширину яких ви вибираєте самі. Дві окремі дошки з'єднують на петлях один з одним і з кладкою. Поверхня дерев'яних деталей покривають лаком. На зиму їх необхідно знімати.

У продажу можна знайти кілька типів решіток з нержавіючої сталі для гриля-жаровні різних розмірів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину