Кантрі-облицювання для камінів

Категорії

Облицювання грає важливу роль в облаштуванні дизайну кімнати, в якій знаходиться камін. Модельні ряди постійно оновлюються, поступово витісняючи старі зразки. Але кантрі-облицювання для камінів ніколи не втрачають своєї актуальності.

Кантрі-облицювання для каміна відрізняються лаконічністю і простотою, нагадуючи провінційний стиль. В принципі, слово «кантрі» так і перекладається - «сільський». Інші характеристики кантрі-облицювань є наступними:

  • ідеальне поєднання з меблями будь-якого стилю;
  • використання натурального і декоративного каменю при виготовленні;
  • необмежена кількість варіацій.

Каміни в стилі кантрі мають кілька яскраво виражених рис, за якими їх легко можна відрізнити від інших дров'яних камінів. Це шорстка поверхня облицювання, широка дерев'яна балка між топкою і великим димохідним ковпаком, піднесена симетрична стільниця і буква «Д», прекрасно видима в камінному силуеті.

Натуральні матеріали, простий сільський стиль, грунтовність самої конструкції дають відчуття спокою та чарівності старовини, тому кантрі-каміни вельми популярні в наш час. Вони ідеально вписуються в традиційний класичний інтер'єр, а ще можуть використовуватися в якості основного опалювального обладнання, що дозволяє істотно скоротити кошти за обігрів приміщення.  

Камера згоряння кантрі-каміна може бути відкритою, якщо він використовується як декоративний елемент домашнього інтер'єру. При закритому варіанті топкової камери деревина згорає практично без залишку, що підвищує ККД приладу. Відкритий кантрі-камін має внутрішнє цегляне облицювання і чавунні утримувачі деревини, які не дозволяють розсипатися поліну. Для додаткового захисту від жару біля палаючого вогнища встановлюють сітчасті металеві екрани. Дверцята закритого каміна виконуються з стеклокерамічного матеріалу. Для підтримки чистоти та прозорості скла дверцят використовується система обдуву внутрішньої поверхні гарячим вторинним повітрям, що прибирає сажу і попіл.

Камін в стилі кантрі - символ спокою і домашнього затишку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину