Кутові каміни в інтер'єрі

Категорії

Для того, щоб камін довгий час радував особливою атмосферою, дуже важливо правильно підібрати модель. Для приміщень з невеликою площею кутовий камін - ідеальне рішення.

Такий камін надасть квартирі, дачному будиночку або котеджу особливий затишок, оскільки він має наступні переваги:

  1. Економія місця в приміщенні.
  2. Компактність, що дозволяє заповнити порожній кут в кімнаті.
  3. Висока міра безпеки.
  4. Висока тепловіддача.
  5. Безліч варіантів декору для будь-яких приміщень.
  6. Прекрасний огляд полум'я, яким можна милуватися з будь-якої точки кімнати.

За принципом роботи кутових камінів діляться на:

  • електрокаміни - сучасне вогнище з ефектом живого вогню, такі моделі абсолютно безпечні та мають естетичний зовнішній вигляд, а гнучкі можливості налаштування дозволяють регулювати яскравість полум'я і температуру обігріву;
  • біокаміни - такі агрегати працюють на екологічно чистому біоетанолі, вони дуже економічні при використанні, а також прості в монтажі та обслуговуванні;
  • дров'яні - це класичний варіант, який прекрасно підходить для швидкого обігріву приміщення; такі моделі мають традиційний зовнішній вигляд і дуже ефективні.

Кутовий камін може бути різної форми: квадратний, прямокутний, у вигляді трапеції, півкола. Їх можна поділити на два види: симетричні та асиметричні. Кутовий камін прекрасно впишеться в інтер'єр незалежно від варіанту оформлення будинку. При виборі каміна важливо врахувати, щоб його окремі елементи красиво вписалися в загальну стилістику кімнати.

Для більшості звичайних сімей придбання каміна - яскрава подія, що вимагає солідних вкладень. Тому необхідно відразу вибрати такий камін, за яким потім не доведеться жалкувати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину