Вибираємо піч для лазні

Категорії

На етапі проєктування лазні, ще до початку процесу будівництва, необхідно замислитися про вибір якісної та надійної печі. Саме такий підхід допоможе заздалегідь розрахувати основні параметри устаткування, вибрати потрібну фундаментну основу, а також передбачити варіанти монтажу печі.

Основними критеріями при виборі печі для лазні являються:

  1. Конструктивне виконання печі, її тип, а так само використовуваний вид палива;
  2. Потужність та продуктивність. Дуже важлива відповідність цих параметрів розмірам парні та усієї лазні. Наприклад, низька потужність призводить до роботи устаткування на знос, тоді як занадто висока продуктивність приведе до швидкого нагріву приміщення при недостатній температурі каменів, що доставить дискомфорт при прийнятті оздоровчих процедур;
  3. Принцип роботи печі. Класичні моделі вимагають постійного обслуговування, а печі тривалого горіння можуть давати тепло впродовж декількох годин, не вимагаючи особливого втручання.
  4. Наявність в комплекті бака для води;
  5. Наявність функції конвекції;
  6. Якість пари. Слід знати, що печі бувають з кам'янками відкритого або закритого типу. При виборі відкритої кам'янки в парилці створюється легка, суха пара, тоді як при виборі закритої ви отримаєте пару вологу.

Вибираючи піч, обов'язково уважно вивчите інструкцію з експлуатації, так само зверніть особливу увагу на безпеку моделі та її відповідність вимогам чинних стандартів. Рекомендуємо вивчити відгуки користувачів, що вже купили вибрану модель, - це теж може допомогти вам прийняти рішення.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину