Мангали

Категорії

Відпочинок на природі на великі свята, у вихідні та в літню відпустку завжди асоціюється з шашликами. Але крім смачного, перевіреного рецепту важливо мати хороший мангал. Якісний мангал не прогорить з часом і не деформується.

Кращий матеріал для мангала - чавун, він довговічний, добре утримує тепло. Але у чавунних мангалів є і недоліки - його значну вагу і схильність до корозії, тому такий мангал необхідно зберігати в закритому приміщенні. Сталеві мангали легше, але вони менш надійні. У них доведеться використовувати тільки готове вугілля, куплене в магазині або отримані після прогоріли дрова, так як відкритий вогонь може призвести до швидкого витончення металу. Ідеальна висота, на якій м'ясо прогрівається швидко і при цьому не підгорить, становить 10 см від вугілля. А значить, глибина мангала повинна складати приблизно від 12 до 18 см. Якщо висота буде вище, тоді буде потрібно класти більше палива, що невиправдано марнотратно.

Найкраще вибирати мангали без забарвлення, так як під час розпалювання вугілля температура може досягати 800° C, і покриття рано чи пізно почне обсипатися і потрапляти на продукти. У комплекті з мангалом зазвичай йдуть спеціальні шампура з нержавіючої сталі, але їх можна купити і окремо. Найкраще вибирати шампур з прямокутним перетином - тоді шматки м'яса зручніше нанизувати і перевертати на вогні. Шампура можуть бути і дерев'яні, але щоб вони не згоріли, необхідно попередньо замочити їх у воді.

Всю інформацію про мангалі ви зможете отримати, звернувшись до наших фахівців.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину