Настільні біокаміни

Категорії

Настільний биокамин досить компактний, легкий і може бути встановлений на будь-яку плоску поверхню. Його можна використовувати як усередині приміщення, так і на свіжому повітрі. Настільні біокаміни не використовуються в якості постійного джерела тепла, але при певній потужності вони зможуть нагріти приміщення на кілька градусів. Для експлуатації таких камінів не потрібен монтаж димохідної системи, профілактичне чищення димаря і дозвільні документи пожежної інспекції.

Але слід пам'ятати, що головне призначення настільного біокаміна - це естетична насолода. Простота використання та свобода у виборі місця установки обумовлена ​​біопаливом, на якому працює настільний біокамін. Це паливо відноситься до екологічно чистих видів, так як згорає без залишку і не виділяє шкідливих для здоров'я людини речовин - продуктами розпаду є лише водяна пара і нешкідливий двоокис кисню.

Настільний біокамін обов'язково закривається захисними стеклами, які забезпечать безпеку роботи пристрою. При виборі біокаміна необхідно звернути увагу на його конструкцію, комплектацію, надійність захисного скла, наявність повного комплекту, наявність повністю заправленого пальника.

Настільний біокамін - ідеальне рішення для власників квартир, габарити яких не дозволяють зробити установку масштабного острівної або пристенного пристрою.

У нашому магазині ви зможете придбати ідеальний варіант настільного біокаміна.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину