Освітлення - світлотерапія

Категорії

Для будь-якої сауни або лазні важливо підібрати правильне освітлення. Всі джерела штучного освітлення повинні відповідати технічним вимогам і красиво виглядати. У сучасних лазнях і саунах, крім світильників, популярне підсвічування полків і декоративних елементів, а також світлотерапия. При плануванні освітлення варто в першу чергу врахувати умови експлуатації - екстремальні перепади температур і висока вологість.

Світлотерапія - одне з новітніх засобів моделювання імунної системи людини і нормалізації внутрішніх процесів організму.

Цей профілактичний метод полягає у впливі на людину світловими хвилями різної частоти та інтенсивності. Такі хвилі при попаданні на шкіру людини починають взаємодіяти з нею, трансформуючись в теплову і хімічну енергію. Світлотерапія є лікувальною процедурою, яка застосовується в лікарнях і поліклініках, але в наш час вона знайшла своє застосування і в банній справі. Сеанси світлотерапії не несуть в собі побічних ефектів, тому проходити таку процедуру можна без рекомендацій лікаря. У саунах світлотерапія робиться у вигляді спеціального обладнання - різнокольорових термостійких світильників і електронного блоку управління.

У нашому магазині ви знайдете перевірені і надійні варіанти освітлення і світлотерапії за доступними цінами.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину