Пелетні каміни

Категорії

Пелетний камін - це відносно нова розробка в області опалювального обладнання. Такий камін може самостійно опалювати житло, але при цьому паливна витрата буде набагато менше в порівнянні з класичним каміном і деякими видами твердопаливних котлів. Пелети є паливні гранули, отримані шляхом пресування відходів деревообробної та целюлозно-паперової промисловості. Такі гранули спалюються майже повністю при мінімальній кількості золи. Недорогі пелетні гранули краще звичайних дров, але від них менше тепла. Через низьку вартість пелети вважаються найбільш економічним паливом.

Опалення будинку за допомогою пелетних камінів проводиться двома способами - шляхом нагрівання повітря і водяним контуром. Існують і універсальні варіанти, які можуть одночасно здійснювати повітряний нагрів і підігрівати воду для повітряного контуру.

Точність нагрівання в пелетному каміні налаштовується за різницею в пару градусів, а сила горіння змінюється шляхом зміни подачі пелет в пальниковий пристрій. Пальники досить вимогливі до якості використовуваного палива. Також гранули повинні бути в середньому 7 мм в діаметрі і до 30 мм в довжину. До кожного каміну додається своя анотація. Неполадки в роботі найчастіше виникають через застосування пелет низької якості. Камера згоряння каміна на пеллетах може виконуватися з різних матеріалів, і бути сталевою або чавунною. Для поліпшення конвекційної теплової віддачі присутні особливі ребра.

Камера згоряння деяких камінів не робиться глибокою, тому що позаду неї монтуються інші деталі, такі як бункер, привід і двигун. Основна умова безпечної та ефективної роботи пеллетного каміна - правильна установка димоходу. Димохід повинен забезпечувати хорошу тягу і бути якісно утеплений, щоб в ньому не утворювався конденсат.

У нашому магазині ви зможете вибрати якісний пелетний камін.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину