Пилосос для прибирання каміну

Категорії

Якщо ви вирішили встановити в будинку камінну топку, обов'язково придбайте пилосос для каміна. Інакше задоволення від каміна перетвориться на постійну працю, коли треба буде цей агрегат привести в робочий стан. Але обов'язково купуйте дійсно хорошу техніку, яка здатна впоратися з прибиранням навіть ще не зовсім охолола золи. За допомогою якісного пилососу Ви з легкістю зможете очистити свій камін від золи та інших продуктів горіння. При цьому весь процес прибирання займе не більше кількох хвилин, тоді як видалення такого специфічного сміття вручну зайняло б набагато більше часу.

Пилосос для каміна: правила вибору

 Головніше критерії при виборі пилососа для збирання топки:

  1. Потужність. Вона вибирається з урахуванням потреб користувачів - якщо топкою користуються регулярно, краще віддати перевагу більш продуктивної моделі пилососа, щоб усі маніпуляції з очищення агрегату звести до мінімуму.
  2. Об'єм. Тут застосуємо той самий підхід, що і до потужності: багато сміття – вибираємо пристрій з більшою місткістю.
  3. Виробник. Не заощаджуйте, вибирайте продукцію тільки від перевіреного виробника.
  4. Гарантійний термін служби гарного пилососа повинен становити щонайменше 1 рік.

Камінний пилосос - ідеальне рішення для чищення камінів, печей та мангалів. Тому він чудово підійде для кожного домогосподарства, майстерні, гаража, саду та інших приміщень, де є центральне опалення. Пилосос оснащений ємністю для холодної золи, тирси або інших сухих відходів. Резервуар має спеціальні перфорації, які підвищують його жорсткість та стійкість до механічних пошкоджень. Камінний пилосос має спеціальний фільтр, виготовлений із поліестеру, укріпленого металевою сіткою. Завдяки такому рішенню фільтр можна використовувати багаторазово - його зручно чистити та використовувати повторно. Фільтр має стандартні розміри, що робить його доступним та недорогим. Пилосос оснащений захистом від переповнення та перегріву, що гарантує просту та безпечну роботу.

Міцні металеві пряжки захищають контейнер від випадкового відкривання, а шланг-замок – від випадкового витягування під час роботи Пристрій оснащений гнучкою посиленою трубою з гуми з підвищеною стійкістю до високих температур, завдяки чому добре пристосований до умов, в яких працюватиме пилосос.

Просто увімкніть пилосос - і через кілька секунд камінна топка буде очищена від зольного пилу, а Ваші елементи інтер'єру залишаться свіжими та сяючими.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину